Tko smo?
Štambilji.hr je grupacija tvrtke Magnus studio d.o.o.. Specijalizirani smo za izradu svih vrsta štambilja, pečata, žigova, datumara, numeratora i sl.
Na taj način želimo pružiti jedinstvenu uslugu na tržištu, koja se svodi na brzu izradu, vrhunsku kvalitetu proizvoda,  garanciju i dostavu proizvoda na adresu naručitelja.
Tako želimo osigurati svome kupcu da naruči, plati i dobije proizvod,  a da nije ni izašao iz svoga ureda i na taj  način izbjegne nepotrebno gubljenje vremena jer vrijeme je novac.  Mi smo tu zbog Vas … stoga iskoristite to.

Kako funkcioniramo?
Funkcioniramo tako da preko naše web stranice naručite proizvod po želji sa pratećim specifikacijama. Na Vaš mail automatski stiže ponuda za proizvode koje ste odabrali i po toj ponudi sa uplatom vršite aktivaciju narudžbe. Ukoliko se ponuda ne uplati, naružba se smatra  nevažećom sve dok uplata ne bude evidentirana. Nakon što platite po ponudi, nakon autorizacije  otiska krećemo u izradu traženog proizvoda i dostavljamo proizvod u Vaš ured, dućan ili dom unutar 24 sata. Garancija na naš otisak je 12 mjeseci.

Izrada
Štambilje izrađujemo najnovijom laserskom tehnologijom, što omogoćava izuzetnu preciznost i kvalitetu izrade. Svi modeli štambilja su svijetski poznate tvrtke Colop, koja svojim dugogodišnjim radom i iskustvom garantira iznimnu kvalitetu kučišta. Svaki otisak izrađen je od visoko kvalitetne eko gume, čime smanjujemo emisije štetnih plinova te time doprinosimo čuvanju okoliša.